top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

"Η πτώση της σταγόνας" στο Δημοτικό θέατρο Καλλονής

  • 12 Ιουν
  • διαβάστηκε 2 λεπτά

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ Στις 13 Ιουνίου ημέρα Σάββατο και ώρα 7 το απόγευμα στο Δημοτικό θέατρο της Καλλονής θα γίνει η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Άγγελου Πάσκου.

Ο Άγγελος Πάσκος μας ενημερώνει σχετικά με την παρουσίαση του βιβλίου...

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ.

Ομιλητές για το βιβλίο θα είναι η Στέλλα Πετρίδου ποιήτρια και Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου, η Μαρία Βρανά Παπάλα ποιήτρια και μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου και η Χρύσα Τσαμπίρα ποιήτρια και μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου. Ποιήματα θα απαγγείλουν η Ελένη Δαγκλή Πρόεδρος των Lesvos Runners, η Γιάννα Ζήκα ηθοποιός, ο Γιάννης Κουκέλλης Συντάκτης της εφημερίδος.


Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, η Μερόπη Πλωμαρίτη Ηθοποιός, ο Ταξιάρχης Κουκέλλης Διευθυντής της εφημερίδος

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, Νίκος Βαρβερίδης Ηθοποιός, Δέσποινα Καρίνου Εκδότης της Εφημερίδος

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, και ο Κουλουδής Χρήστος Πρόεδρος Αγροζωής ΑΕ. Παράλληλα θα παρουσιαστούν δώδεκα πίνακες ζωγραφικής δικοί μου με θέμα


Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Ο Σταύρος Λιαργκόβας μουσικοσυνθέτης θα τραγουδήσει τα μελοποιημένα ποιήματα μου:


ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΤΟ ΣΑΛΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΤΑΝΓΚΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ Η όλη εκδήλωση θα καλυφθεί με διερμηνεία στη νοηματική από την Μάρω Παπαδημητρίου.


Το βιβλίο μου Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ είναι αφιερωμένο στον γιατρό που σώζει ζωές τον ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ ΜΠΑΙΡΑΜΙΔΗ.


Εγώ σαν Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Λογοτεχνών Αιγαίου πρότεινα να τιμήσουμε με μια εικόνα τον Γιατρό όλου του κόσμου, τον Ευρυβιάδη Μπαιραμίδη, και η πρόταση μου έγινε δεκτή. Επίσης σαν μέλος των Lesvos Runners πρότεινα να δώσουμε μια πνοή ακόμη μεγαλύτερη στον αγαπημένο μου φίλο και συναθλητή μου, που τώρα είναι σε αναπηρικό καροτσάκι τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΟΥΧΛΟ.


Η πρόταση μου εισακούστηκε. Εκείνη την ημέρα θα είναι παρόντες και άτομα με ειδικές ανάγκες. Πιστεύω μέσα από τη ψυχή μου πως ότι καλό κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε τώρα, γιατί το αύριο μπορεί να μην έλθει ποτέ. Γράφω, γιατί δεν μπορώ να μη γράφω. Αν κόψεις μια φλέβα μου το αίμα που θα πεταχτεί θα είναι γεμάτο αγάπη για τον συνάνθρωπο μου.


Τα ποιήματα μου σε αυτή τη ποιητική συλλογή αλλά και στα άλλα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΝΗΜΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΛΕΒΩ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ είναι γεμάτα από ανθρώπους της πιάτσας, ανθρώπους του μόχθου, ανθρώπους της εργατιάς.


Ότι βλέπω γράφω, είτε στο όνειρο, είτε στη πραγματικότητα. Αλλά πιστεύω πως το όνειρο δεν διαφέρει καθόλου από τη πραγματικότητα.


Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ, που δεν είναι σταγόνα, αλλά κάθε άνθρωπος που πέφτει. Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΑΓΟΝΑΣ είμαι εγώ, η πορεία μου, η ζωή μου, τα πιστεύω μου, που ποτέ, μα ποτέ δεν θα τα αλλάξω.


Ευχαριστώ από καρδιάς όσους θα μιλήσουν για μένα, γιατί αυτοί οι άνθρωποι με αγαπάνε πραγματικά, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν πορεία όταν με συναντούν. Με το καλό να ανταμώσουμε στο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής.

 
 
 

Σχόλια


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΥΦΩΝ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page