top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

Κερδίζει η επιτραπέζια αντισφαίριση στη Λέσβο

Ολοένα και παραπάνω ανεβαίνει η επιτραπέζια αντισφαίριση στη Λέσβο χάρις σε ενέργειες 2 συλλόγων οι οποίοι έχουν οραματιστεί ένα ανεβασμένο επίπεδο στο άθλημα, για το νησί μας.

 

Την Κυριακή(23/07) πραγματοποιήθηκε στο ΔΚΓΝ Μυτιλήνης, το 2ο κύπελλο ερασιτεχνών Λέσβου μετά απο προσπάθειες του ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και του συλλόγου ΓΑΤΕΛΟΥΖΟΙ.

Το κλειστό της Νεάπολης γέμισε τραπέζια και υπέροχες εικόνες.Ένα άρτια διοργανωμένα τουρνουά που "έτρεξαν" παράγοντες των ομάδων, οι οποίοι πάνω απ'όλα είναι παρέα μεταξύ τους, αναπτύσσοντας ισχυρούς δεσμούς που μόνο καλό έχουν να προσφέρουν στον αθλητισμό.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στον τελικό βρέθηκαν οι ΓΕΩΡΓΕΛΛΗΣ και ΠΑΣΒΟΥΡΗΣ.Στην "Καλλονιάτικη" λοιπόν αυτή υπόθεση, επικράτησε ο ΓΕΩΡΓΕΛΛΗΣ, ενώ μοναδικό πλασάρισμα στην 3άδα είχε ο ΓΟΜΟΣ που παρά την πολύμηνη απουσία του, είχε μοναδικό πλασάρισμα, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα έγραψαν στον ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ για την διοργάνωση αυτή, η οποία έριξε "αυλαία" για φέτος:

"Σήμερα ολοκληρώθηκε επίσημα μια γεμάτη χρονιά υποχρεώσεων για το τμήμα μας.

Μέσα στο κλειστό γήπεδο Νεάπολης Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε ένα μικρό όνειρο...

Πέρυσι τέτοιες μέρες στη Καλλονή ,στο δικό μας "κλειστό" ,που με πολύ κόπο η ομάδα του Αρισβαίου συντηρεί, ξεκινήσαμε το θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών . Τότε λοιπόν είχαμε φανταστεί το επόμενο να γίνει με τη "πολυτέλεια" που θα μας προσφέρει η Μυτιλήνη. Αυτό έγινε σήμερα με τη βοήθεια μίας άλλης παρέας που είναι στα πρώτα της βήματα αναγέννησης του πινγκ πονγκ στη πρωτεύουσα!

Δημήτρη Σιβρή....και Γατελούζοι μας βγήκε!

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και είς ανώτερα!

Πετυχημένη διοργάνωση...με 32 συμμετοχές και πολύ γλυκό αποτέλεσμα για εμάς!

Υπόθεση Καλλονής ο τελικός και με τη κούπα δικιά μας! Ευχάριστο συναίσθημα, ειδικά όταν συμβαίνει αυτό εκτός έδρας!

Γεωργέλλης και Πασβούρης σε ένα πολύ καλό παιχνίδι της δικιά μας σχολής! Μυαλό.... επίθεση και τα μάτια μας πέρα δώθε!

Στο μικρό τελικό που ήταν "Μυτιληνιά" υπόθεση Μουτζουρέλης και Γόμος σε ένα παιχνίδι συμβολισμού μίας και δύο γενιές συναντήθηκαν μετά από καιρό σε επίσημο παιχνίδι!

Να σημειωθεί η αξιόλογη επανεμφάνιση του Γόμου στο άθλημα με πλασάρισμα στη τρίτη θέση του βάθρου με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει το πινγκ πονγκ στο νησί με καλές βάσεις για το επόμενο βήμα και με ένα σχεδιασμό που σίγουρα θα δώσει ξανά ευκαιρία στους παλιούς του αθλήματος να επαναδραστηριοποιηθούν αλλά και σε νέους που θέλουν να ασχοληθούν να έχουν δύο ομάδες σε Καλλονή καί Μυτιλήνη.

Για εμάς εδώ στη Καλλονή αφού καταφέραμε πέρυσι να γίνουμε μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ερασιτεχνών-Φίλων με αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα....

Καθιερώνοντας το δικό μας εσωτερικό πρωτάθλημα που φέτος θα είναι το τρίτο....

Θα προσπαθήσουμε μετά το περσινό πρώτο βήμα που κάναμε με τη ίδρυση Ακαδημίας για τα παιδιά να το πάμε παρακάτω με την εγγραφή μας στην επίσημη ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ) που θα επιτρέψει σε παιδιά και νέους ,από τη Καλλονή και όλο το νησί, να συμμετέχουν στα Πανελλήνια αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει από την ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται...

Σε αυτό, το ΔΣ της ομάδας ακολουθώντας το πλάνο για την ανάπτυξη όλων των τμημάτων , μας συμπαραστέκεται και είναι αρωγός των προσπαθειών μας!

Ας ελπίσουμε ότι σε όλα τα τμήματα της ομάδας ο κόπος των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτά να πιάσει τόπο!...

Μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη! ιδιωτών, φίλων και μελών της ομάδας αλλά και υπευθύνων του Δήμου ΒΔ Λέσβου.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

....και αφού καλοπερνάμε με το fun....ας δουλέψουμε για το Glory!

***Working team τμήματος ping pong"

183 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page