top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

Οι κυρίες..."σάρωσαν"!

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές ολοκληρώθηκαν και έφεραν στο φως την προτίμηση του κόσμου μετά απο μια προσπάθεια των υποψηφίων την προεκλογική περίοδο.


Βάση νόμου, η κάθε παράταξη βάση ποσόστωσης πρέπει να έχει και υποψηφιότητες γένους θηλυκού.

Στην περίπτωση του Ταξιάρχη Βέρρου, η επιλογή του γυναικείου στοιχεία ήταν απόλυτα επιτυχημένη τόσο στην πρώτη 4ετία και ακόμη περισσότερο στην δεύτερη θητεία της 5ετίας.Τα αποτελέσματα ψηφοφορίας (εκκρεμούν 2 τμήματα ακόμη) ανέδειξαν σημαντικά στατιστικά και επειδή είμαστε λάτρεις, θα σας τα παραθέσουμε.


Οι εκλογές λοιπόν της 8ης Οκτωβρίου ανέδειξαν πολύ υψηλά ποσοστά σε 3 δυναμικές παρουσίες του ψηφοδελτίου του Ταξιάρχη Βέρρου.


Ασανούλα Γιαννή, Ζαχαρώ Ιωακείμ και Αφροδίτη Βατή κατέκτησαν κορυφές και είναι πραγματικά άξια αναφοράς και επιβράβευσης για εκείνες μιας και αποτελούν και οι τρεις εν ενεργεία αντιδημάρχους.


Η Κορυφή της ψηφοφορίας αλλά και της Καλλονής


Έχοντας λοιπόν εκκρεμότητες ακόμη απο 2 εκλογικά τμήματα, στην κορυφή όλων στην σταυροδοσία βρέθηκε η Κοκκινέλλη-Γιαννή Ασανούλα η οποία συγκέντρωσε 1.364 ψήφους! Έτσι αναδείχθηκε πρώτη σε όλο το ψηφοδέλτιο της παράταξης "ΜΑΖΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ" και φυσικά στην Δ.Ε. Καλλονής στην οποία ήταν υποψήφια. Στην δεύτερη θέση είναι ο Γιώργος Αλάνης απο την Δ.Ε. Πολιχνίτου με 1.355 ψήφους και στην τρίτη ο Ανδρέας Αξής απο την Δ.Ε. Πέτρας με 1,254 ψήφους.Κορυφή και ρεκόρ για τη Βατή!


Στην κορυφή όμως της δικής της Δημοτικής ενότητας, στη Μήθυμνα, βρέθηκε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αφροδίτη Βατή συγκεντρώνοντας 795 σταυρούς!

Είναι γεγονός πως πέραν των ομολόγων της απο την δική της παράταξη, ακόμη και "αντίπαλοι" έχουν παραδεχθεί πως το έργο της στο κομμάτι του τουρισμού και της εξωστρέφειας στον Δήμο Δυτικής Λέσβου είναι εκπληκτικό και αυτό αποτυπώθηκε στην κάλπη.

Μάλιστα να τονίσουμε πως η Δ.Ε. Μήθυμνας συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό νίκης της παράταξης Βέρρου απο όλες τις Δημοτικές ενότητες. Συγκεκριμένα το ποσοστό στην Δ.Ε. Μηθύμνης για την παράταξη Βέρρου ήταν 76.87%!


Η...διπλή και "χιλιάρα" ΙωακείμΠάμε τώρα στην τρίτη αυτής της κορυφής, την τωρινή Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, Ζαχαρώ Ιωακείμ.

Η Ζαχαρούλα όπως την φωνάζουν όλοι, κατάφερε να αναρριχηθεί στην δεύτερη θέση στην Δ.Ε. Καλλονής, πίσω απο την Ασανούλα Γιαννή-Κοκκινέλλη, κάνοντας...το 1-2 γυναικών στην κορυφή της Καλλονής.

Συγκέντρωσε 997 σταυρούς και αναμένεται να ξεπεράσει "χιλιάρα" μιας και αναμένεται να ενσωματωθούν άλλα 2 τμήματα της Καλλονής που υπολείπονται.

Στα αξιοσημείωτα στατιστικά είναι πως η Ιωακείμ σχεδόν διπλασίασε(!) τις ψήφους της σε σχέση με την πρώτη εκλογή της το 2019. Αυτό αποτελεί επιτυχία της θητείας της στην αντιδημαρχία καθώς σε συνεργασία με την ομόλογη της Αφροδίτη Βατή έγιναν τόσο στην Καλλονή όσο και σε όλα τα χωριά, πολλές δράσεις πολιτισμού, εξωστρέφειας και στήριξης ομάδων και συλλόγων. Αυτό "ζωντάνεψε" τα χωριά και ο κόσμος ανταπέδωσε αυτήν τη στήριξη.Αξίζουν πολλά μπράβο στις γυναίκες της κοινωνίας μας, που είναι δυναμικές, δραστήριες, "ρομαντικές" και ακούραστες. Φυσικά δεν μιλάμε μόνο στο πολιτκό κομμάτι, αναφερόμαστε γενικά. Είμαστε τυχεροί εδώ στην Δυτική Λέσβο καθώς έχουμε πολλές τέτοιες. Κορίτσια, μην σταματήστε ποτέ, εμπνεύστε και τις υπόλοιπες!*Πάντως η φωτογραφία με τη Μαργαρίτα πριν 1 χρόνο, ήταν λίγο προφητική...2.299 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Opmerkingen


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page