top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

Όλγα Φιάσκα: "Άσε με να το πάρω από την αρχή και άμα καταλάβεις ότι ξανά πέφτω, έλα να με πάρεις"

Για τις δυσκολίες που έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα κυρίως στον ψυχολογικό τομέα στην προετοιμασία της μίλησε η Όλγα Φιάσκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.


Όπως αναφέρει. έφτασε σε σημείο να κάνει σκέψεις ακόμη και να αποχωρήσει από τον αθλητισμό και να σταματήσει οτιδήποτε έκανε αυτή την περίοδο στην ζωή της, ωστόσο οι γονείς της ήταν αφορμή για να κλονιστεί και να σηκωθεί και πάλι στα πόδια της!

Μια ανάρτηση που αν μη τι άλλο συγκλονίζει και δίνει παράδειγμα σε μεγάλη μερίδα ανθρώπων που πέρασαν ή περνούν κάτι αντίστοιχο! 

Αναλυτικά:


"Μια από τις ποιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου.


Δυστυχώς όμως ο αγώνας μου δεν πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελα λόγο της πτώσης μου στο 20ο χιλιόμετρο όπου τραυμάτισα το ήδη ενοχλημένο γόνατο μου (οι σκουντουφλες που έφαγα ήταν 6 τις μέτρησα?) σταθερότητα δεν υπήρχε και αυτό με έκανε να χάσω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.


Η πίκρα μου κατά τα άλλα δεν είναι πολύ μεγάλη, ο άθλος που έκανα για να φτάσω εδώ ήταν πολύ μεγάλος όχι τόσο σωματικός αλλά ψυχολογικός. Από την αρχή της χρονιάς άρχιζα να μην αισθάνομαι καλά μέσα μου, δεν έτρωγα, έχασα 5 κιλά λόγω αυτού δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου τα βράδια και δεν πρόσεχα όχι μόνο τον εαυτό μου αλλά και το ίδιο μου το σπίτι, ήθελα να σταματήσω τα πάντα (και εννοώ τα πάντα) μέχρι που ήρθαν οι γονείς μου από το νησί για να με δουν λόγω το ότι είχα αρρωστήσει τότε.


Αυτή η επίσκεψη μου έκανε ένα κλικ βλέποντας το θλιμμένο βλέμμα τον γονιών μου και το ότι άμα συνεχίσει όλο αυτό θα με πάρουν πίσω στο νησί κατάλαβα ότι κάτι όντως δεν πήγαινε καλά και ότι δεν είναι απλά μια "φάση" που περνάω. "Άσε με να το πάρω από την αρχή και άμα καταλάβεις ότι ξανά πέφτω Έλα να με πάρεις", έτσι είπα και άρχιζα να βάζω μικρούς στόχους στην καθημερινότητα μου, ζήτησα και βοήθειά από ειδικούς αλλά ήξερα μέσα μου ότι έπρεπε ΕΓΩ να το αλλάξω.


Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έλεγα κάτι για το τι πέρασα μέσα μου αλλά παιδιά υπάρχει!!! Και το ζουν καθημερινά και νέα παιδιά της γενιάς μου, στα 7 χρόνια που κάνω πρωταθλητισμό ήταν από τα πιο δύσκολα σκαλοπάτια που έπρεπε να ανέβω και έχω ακόμα να μάθω να καταλάβω και να ξεπεράσω πράγματα. Ο άθλος μου σίγουρα δεν σταματάει εδώ η προσπάθεια θα συνεχιστεί αλλά ξέρω ότι πρέπει πρώτα να φτιάξω πράγματα μέσα μου και μετά όλα τα υπόλοιπα.


Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που ακόμα με πιστεύετε και μου στέλνεται τα όμορφα μηνύματα σας πραγματικά μου δίνουν μεγάλη δύναμη ? Η Όλγάρα δεν σταματάει εδώ όσα χρόνια και να περάσουν κάποια στιγμή θα τα καταφέρω?


Ευχαριστώ επίσης τον προπονητή μου Θανάση Δεληγιάννη που με εμπιστεύεται, την ομάδα μου ΑΣ Αθλοκίνηση Μυτιλήνης και την @fitnessmarket.gr που είναι πάντα μα πάντα δίπλα μου."

482 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page