top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

100 χρόνια γιορτάζουν οι Ποτοποιοί της Λέσβου | Ανοιχτή γενική συνέλευση και νέοι στόχοι

Ο Σύνδεσμός Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου, για την επέτειο των εκατό χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου Ποτοποιών Λέσβου,  διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου, ώρα: 11:00, στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου, 1ος όροφος,  την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του, ανοικτή στο κοινό και τους θεσμικούς φορείς του νησιού μας, με θέματα ημερήσιας διάταξης ως εξής:

 
  • Δημήτρης Σπέντζας (Πρόεδρος Συνδέσμου): Παρουσίαση του Συνδέσμου & Απολογισμός πράξεων 2023 του απερχόμενου Δ.Σ. 

  • Δημήτρης Αναγνώστου (Αντιπρόεδρος Συνδέσμου): Περιγραφή της δυναμικής παραγωγικής φυσιογνωμίας της λεσβιακής ποτοποιίας

  • Μανώλης Συρέλλης (Μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου): Κίνδυνοι & Ευκαιρίες για την ανάπτυξη της λεσβιακής ποτοποιίας

  • Απόστολος Γαβριήλ (Προϊστάμενος Χημικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης): Το Γενικό Χημείο του Κράτους ως Φορέας Εποπτείας των Ποτοποιών. Η περίπτωση της Λέσβου   

Στόχος του Συνδέσμου είναι η θεσμοθέτηση της εκδήλωσης σε ετήσια βάση.


Γι’ αυτό η Γενική Συνέλευση είναι ανοικτή για το ευρύτερο κοινό της Λέσβου και για τον σκοπό αυτό έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν θεσμικοί, αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί φορείς και πρόσωπα, προϊστάμενοι υπηρεσιών, διοικήσεις επαγγελματικών φορέων, δημοσιογράφοι.


Στη Ανοικτή Τακτική Γενική Συνέλευση προσκλήθηκε και θα συμμετέχει κλιμάκιο του Τμήματος Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα κα Θωμαΐδα Ευτυχίδου.


Προσκεκλημένοι είναι και οι πολίτες της Λέσβου, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την ιστορία του λεσβιακού ούζου, την παρούσα κατάσταση και το μέλλον του σε ένα κόσμο που αλλάζει με μεγάλη ταχύτητα.

Η παρουσία και συμμετοχή όλων θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για τους Λέσβιους ποτοποιούς.

8 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Kommentare


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page