top of page


Ανώτερη διεθνής διάκριση για το Ούζο ΣΑΜΑΡΑ με βραβείο Superior Taste Award 2025 στις Βρυξέλλες!
Μεγάλη τιμή για τη Λέσβο και την ελληνική ποτοποιία! Το Ούζο ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ 42% vol. κατέκτησε την ανώτερη διάκριση με δύο αστέρια στον...
4 Ιουνδιαβάστηκε 2 λεπτά
12 Προβολές


Λεσβιακά προϊόντα διακρίθηκαν στα Specialist Awards 2025
Ελαιόλαδα και ούζο από τη Λέσβο κατέκτησαν Χρυσά και Ασημένια Βραβεία στον κορυφαίο διαγωνισμό ποιοτικών τροφίμων της χώρας.Η αριστεία...
2 Ιουνδιαβάστηκε 2 λεπτά
74 Προβολές


Διπλή νέα διάκριση ο Δήμος Δυτικής Λέσβου για τις διοργανώσεις του στα Tourism Awards 2025!
Με δυο επιπλέον βραβεία για τις διοργανώσεις του διακρίθηκε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στο θεσμό των «Tourism Awards 2025» που...
13 Μαΐδιαβάστηκε 2 λεπτά
88 Προβολές


Από το Λισβόρι στα ποτήρια όλου του κόσμου | Η διαδρομή του γλυκάνισου του Ούζου Πλωμαρίου
Ο γλυκάνισος είναι ένας από τους θησαυρούς της ελληνικής γης και αποτελεί το βασικό συστατικό του εθνικού μας αποστάγματος, του Ούζου. Η...
16 Απρδιαβάστηκε 2 λεπτά
30 Προβολές


Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης για 13η χρονιά στην Prowein
Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης συμμετείχε για 13η χρονιά στην διεθνή έκθεση οίνων και αποσταγμάτων Prowein 2025 . Η έκθεση...
4 Απρδιαβάστηκε 2 λεπτά
32 Προβολές


Οι γεύσεις του Βορείου Αιγαίου στο Παρίσι, συμμετοχή στην έκθεση SIAL PARIS 2024
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Έκθεση SIAL PARIS 2024 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, η συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου...
31 Οκτ 2024διαβάστηκε 6 λεπτά
72 Προβολές


Λέσβος: Ανακαλύπτοντας τα μυστικά της θάλασσας στον κόλπο της Καλλονής
Της Όλγας Χαραμή - Εφημερίδα " Η Καθημερινή" Σε μια Ελλάδα όπου η αλιεία εγκαταλείπεται ως ασύμφορη, στην Καλλονή οι νέοι έχουν λόγο να...
30 Οκτ 2024διαβάστηκε 8 λεπτά
69 Προβολές


Πρόταση για "ΠΟΠ" Κολοβή ελιά της Λέσβου
Πρόταση για να χαρακτηριστεί η Κολοβή Ελιά της Λέσβου (βρώσιμη) προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π) κατέθεσε η Περιφέρεια...
18 Οκτ 2024διαβάστηκε 2 λεπτά
29 Προβολές


Caprice Kitchen bar | Ολοκλήρωσε την 12η σεζόν, κι ευχαριστεί!
Πέρασαν κι όλας 12 χρόνια απο το καλοκαίρι του 2013 που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του. Έκτοτε, χρόνο με το χρόνο, η ποιότητα...
16 Οκτ 2024διαβάστηκε 2 λεπτά
555 Προβολές


Όστρακα, σαρδέλα και αλάτι από το φυσικό ιχθυοτροφείο της Καλλονής!
Της Γιάννας Μπαλαφούτη (περιοδικό CANTINA, εφημερίδα "Πρώτο Θέμα") Το φυσικό ιχθυοτροφείο που δημιούργησε θρύλους και παραδόσεις, από την...
16 Οκτ 2024διαβάστηκε 5 λεπτά
120 Προβολές
bottom of page