top of page


Το τυροκομείο "Αιολικός" στην διεθνή έκθεση τροφίμων της Γερμανίας
Το τυροκομείο ΑΙΟΛΙΚΟΣ συμμετείχε για ακόμη μια φορά στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA που γίνεται κάθε δυο χρόνια, τον Οκτώβριο, στην Κολωνία Γερμανίας. Στην έκθεση συμμετείχαν 8.015 εκθέτες από 110 χώρες, με τον αριθμό των εμπορικών επισκεπτών να ξεπερνά τις 150.000. Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ είχε παρουσία στην έκθεση με αυτόνομο περίπτερο στο Hall 10.1 B044 των γαλακτοκομικών προϊόντων καθώς η φιλοσοφία της επιχείρησης εστιάζει στην ανάπτυξη των εξαγωγών. Παρ' οτι υπήρχε έντον
30 Οκτδιαβάστηκε 1 λεπτά


9ο Φεστιβάλ Αμπελουργίας Ανεμώτιας Λέσβου
Για 4η χρονιά, χορηγός επικοινωνίας η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (Ο.Λ.Σ.Α.) αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του «Οίνος...
13 Αυγδιαβάστηκε 3 λεπτά


Με την Αννίτα Ζάχου και δύο δράσεις ξεκινά η Γιορτή της Σαρδέλας
Η φετινή Γιορτή της Σαρδέλας στη Λέσβο ξεκινά με δύο ξεχωριστές δράσεις που αναδεικνύουν τον πλούτο της κουζίνας με έναν έξυπνο και...
28 Ιουλδιαβάστηκε 2 λεπτά


Η εκπομπή "ΠΟΠ μαγειρική" της ΕΡΤ στη γιορτή σαρδέλας!
Άλλο ένα πολύ σημαντικό γεγονός θα λάβει χώρα στο φεστιβάλ της γιορτής σαρδέλας Καλλονής το οποίο θα σταθεί αφορμή για την διαφήμιση των...
25 Ιουλδιαβάστηκε 1 λεπτά


Φεστιβάλ γιορτής σαρδέλας Καλλονής | Η κορυφαία στιγμή του καλοκαιριού!
Φεστιβάλ Γιορτής Σαρδέλας Καλλονής: Μια Γιορτή Γεύσεων, Μουσικής και Παράδοσης στην Καλλονή Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, με την υποστήριξη και την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. , διοργανώνει ακόμη μια χρονιά το πιο γευστικό και ζωντανό φεστιβάλ του καλοκαιριού που έχει γίνει θεσμός: την Γιορτή της Σαρδέλας Καλλονής. Από τη 1 έως τις 3 Αυγούστου, κάθε βράδυ στις 21:00, το γραφικό λιμανάκι της Σκάλας Καλλονής θα γεμίσει με μυρωδιές από θάλασσα, μελωδίες από το Αιγαίο και γεύσεις που αναδεικνύο
23 Ιουλδιαβάστηκε 1 λεπτά


Αμυγδαλωτά με άρωμα νησιού | 20 παραδοσιακά γλυκά της ελληνικής φιλοξενίας
Γράφει η Γιάννα Μπαλαφούτη ( cantina.gr / protothema.gr ) Από τη μία άκρη της Ελλάδας μέχρι την άλλη, από τον βορά μέχρι το νότο και από...
28 Ιουνδιαβάστηκε 3 λεπτά


Η Βασιλόπιτα της Αγιάσου ταξιδεύει στην Αθήνα – Σημαντική επιτυχία για τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Αγιασωτών
Με χαρά και υπερηφάνεια ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών ανακοίνωσε ότι η πρότασή του με τίτλο «Παραδοσιακή Βασιλόπιτα Αγιάσου» έλαβε...
27 Ιουνδιαβάστηκε 2 λεπτά


«Κουρσάροντας» το καλοκαίρι στην Άναξο – Το όνειρο του Ιγνάτη Χαλκιώτη
Πίσω από κάθε καλοκαιρινό πιάτο που σερβίρεται με μεράκι στην Άναξο, υπάρχει ένα όνειρο. Ένα όνειρο που δούλεψε για καιρό ο Ιγνάτης...
26 Ιουνδιαβάστηκε 2 λεπτά


Ανώτερη διεθνής διάκριση για το Ούζο ΣΑΜΑΡΑ με βραβείο Superior Taste Award 2025 στις Βρυξέλλες!
Μεγάλη τιμή για τη Λέσβο και την ελληνική ποτοποιία! Το Ούζο ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ 42% vol. κατέκτησε την ανώτερη διάκριση με δύο αστέρια στον...
4 Ιουνδιαβάστηκε 2 λεπτά


Λεσβιακά προϊόντα διακρίθηκαν στα Specialist Awards 2025
Ελαιόλαδα και ούζο από τη Λέσβο κατέκτησαν Χρυσά και Ασημένια Βραβεία στον κορυφαίο διαγωνισμό ποιοτικών τροφίμων της χώρας.Η αριστεία...
2 Ιουνδιαβάστηκε 2 λεπτά
bottom of page


