top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

Έκτακτο | Ναυάγιο φορτηγού πλοίου έξω από το Ταβάρι!

Βυθίσθηκε φορτηγό πλοίο σημαίας Κομόρες με 14 άτομα πλήρωμα στην θαλάσσια περιοχή 4,5 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Λέσβου.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στην περιοχή βρίσκονται πέντε παραπλέοντα φορτηγά πλοία ενώ σημείο σπεύδουν και τρία σκάφη του λιμενικού.


Από αέρος στο σημείο μεταβαίνουν ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, ενώ έχει ενεργοποιηθεί και φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού.


Στην περιοχή πνέουν άνεμοι Βορειοδυτικοί εντάσεως  μέχρι 8 μποφώρ.


Περισσότερα σε λίγο...


Νέα ενημέρωση(12:20)


Εντοπισμός αγνοουμένων μετά τη βύθιση φορτηγού πλοίου ανοιχτά της Λέσβου - Ενας ναυτικός διεσώθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης


Σε εξέλιξη είναι από το πρωί μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής για τον εντοπισμό αγνοούμενων ναυτικών ανοιχτά της Λέσβου μετά τη βύθιση του φορτηγού πλοίου RAPTOR με σημαία Κομόρες με 14 άτομα πλήρωμα. Ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας που διεξήγαγε έρευνα στη θαλάσσια περιοχή εντόπισε και περισυνέλεξε σώο το μεσημέρι έναν αγνοούμενο ναυτικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία του πλοίου με έδρα το Λίβανο στο πλοίο επέβαιναν 1 Ινδός, 11 Αιγύπτιοι και δύο υπήκοοι Συρίας. To RAPTOR μετέφερε αλάτι από την Αίγυπτο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και είχε δήλωσε μηχανική βλάβη στις 7 το πρωί.

Πηγή: Aeolos.tv

2.411 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page