top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

Oxygen Academy | Ξεκίνησαν οι εγγραφές ΕΣΠΑ

Η ιδανική δημιουργική απασχόληση και αυτό το καλοκαίρι, έχει όνομα και είναι στην Καλλονή.

Oxygen Academy, κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά της Δυτικής Λέσβου, το οποίο χειμώνα καλοκαίρι προσφέρει στα παιδιά ευκαιρίες εκπαίδευσης, διασκέδασης και παιχνιδιού μέσα από ποικίλες δραστηριότητες οι οποίες βοηθούν και υποστηρίζουν την υψηλή διάθεση των παιδιών, βοηθούν στην κοινωνικοποίηση τους και φυσικά, αποφορτίζουν τους γονείς από το βεβαρυμμένο τους πρόγραμμα.



Ρομποτική, δημιουργική απασχόληση, zumba, παιχνίδι στο νερό και αθλητικές δραστηριότητες, είναι μόνο μερικά απ'τα οποία υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμα του Oxygen Academy Καλλονής.



Να τονίσουμε πως θα πρέπει να προλάβετε τα χρονικά περιθώρια για τις αιτήσεις του ΕΣΠΑ οι οποίες άνοιξαν και θα είναι στη διάθεση σας μέχρι και τις 11 Ιουλίου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22530-29334, www.oxygenacademy.gr



Το Oxygene Academy της Καλλονής λειτουργεί στο κέντρο της πόλης κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα και διαθέτει έναν πολύ μεγάλο άνετο χώρο, εξωτερικό και εσωτερικό κατάλληλο για δραστηριότητες όλες τις εποχές του χρόνου.


Αυτή τη περίοδο μονοπωλεί το ενδιαφέρον και η εξωτερική πισίνα ενώ τα παιδιά απολαμβάνουν στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης και θα παραμείνει φυσικά για όλο το καλοκαίρι.




Για τους γονείς που για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος, ισχύουν προνομιακές τιμές όλο το χρόνο για τα προγράμματα του Oxygen Academy της Καλλονής».

278 Προβολές0 Σχόλια
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page