Γεύσεις και παράδοση της Λέσβου είχαν την ευκαιρία να γευτούν επισκέπτες από την Αυστραλία οι οποίοι συμμετείχαν σε κάλεσμα για φίλεμα από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Παρακοίλων.
Η δράση αυτή οργανώνεται τα τελευταία χρόνια κάθε Σεπτέμβριο και έχει σαν στόχο να προάγει την ξακουστή κουζίνα της Λέσβου στην Αυστραλία. Σουπιές με ελιές, χάχλες με αυγά καγιανά, κυδώνια γεμιστά αλλά και αρνί γεμιστό, ήταν μερικές από τις γεύσεις που περιλάμβανε το πλούσιο τραπέζι στα Παράκοιλα.
コメント