top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

Πολύ κακό για μια τέλεια βραδιά...

Μια αλήθεια που ξέρετε όσοι ακολουθείτε εμένα και το kalloninews.gr είναι πως έχουμε επιλέξει να μην γράφουμε εύκολα κακώς κείμενα για δημιουργία εντυπώσεων, μα μόνο θετικά πράγματα.

 

Γράφει ο Θεόφιλος Μυζίκας...


Στο kalloninews.gr θα δείτε κάτι αρνητικό μόνο όταν αυτό είναι όντως πρόβλημα και βλάπτει τις ζωές μας, ποτέ άλλοτε. Μισούμε τη γρίνια και τη μισαλλοδοξία.


Είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι όσοι αγαπάμε το νησί μας, να παρουσιάζουμε άρθρα, εικόνες και πλάνα με θετικό παρονομαστή και αποτέλεσμα για μια -επιτέλους- ωραία εικόνα του νησιού μας προς τα έξω.


φωτογραφία / Θεόφιλος Μυζίκας


Βέβαια, αυτό το κάνουμε κατά δύναμιν καθώς την ίδια ώρα που κάνουμε -κατά τη γνώμη μας- θετικές κινήσεις για τον τόπο μας, κάποιοι παράλληλα έχουν πάρει γκασμά (δεν είναι τυχαία η λέξη) και σκάβουν με δίχως σταματημό.

Φέτος στο νησί μας έγιναν 2 πολύ μεγάλες συναυλίες. Μια ήταν για τα 50 χρόνια του μεγάλου Βασίλη Παπακωνσταντίνου κι άλλη μια με τον πολύ αγαπητό Κωνσταντίνο Αργυρό.


Η πρώτη έβαλε λίγο παραπάνω απο 4 χιλιάδες κόσμου και η δεύτερη κάτι παραπάνω απο 6 χιλιάδες. Τα νούμερα και για τις 2 φυσικά είναι τεράστια.


Όμως, καταφέραμε και στις 2 περιπτώσεις να γίνουμε ρεζίλι διότι... δεν τα βρίσκουμε μεταξύ μας.


Πολύ εύκολα κατανοώ τις ανησυχίες για το ταρτάν και τον χλοοτάπητα. Είναι απολύτως σημαντικό να διατηρούμε αυτούς τους "θησαυρούς" που κοστίζουν πολλά χρήματα και τους χρησιμοποιούν παιδιά με κορυφαίες επιδόσεις.

Ωστόσο άλλο τόσο δεν μπορώ να καταλάβω το δημόσιο ανθρωποκυνηγητό του ενός με τον άλλο για το ποιος το έχει... μεγαλύτερο, το δίκιο του.


Στην προκειμένη περίπτωση, η επίθεση κατά του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσακίρη και στις 2 περιπτώσεις ήταν κραυγαλέα.


Έχεις πρόβλημα; Κάθεσαι σε ένα ωραίο τραπέζι, παίρνεις αποφάσεις και δρας.

Ποιες είναι αυτές;

  1. Στρώσιμο υλικού στο ταρτάν

  2. Απαγόρευση ανάματος πυρσών

  3. Ενισχυμένοι security

  4. Ενισχυμένοι κάδοι σκουπιδιών

  5. Ενδελεχής έλεγχος

  6. Τοποθέτηση ξύλινων επιφανιών για την προστασία απο την εξέδρα

  7. κλπ

Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύεις την περιουσία των δημοτών, αυξάνεις την διαφήμιση σου σαν νησί με τις εικόνες του κόσμου, αυξάνεις την διάθεση των πολιτών προσφέροντας τους κάτι όμορφο και φυσικά ανεβάζεις την εμπιστοσύνη τους έτσι ώστε στο μέλλον, ό,τι κι αν κάνεις να σε εμπιστεύονται και να έχεις πολλαπλά οφέλη.


Εν προκειμένω λοιπόν, ο Παναγιώτης Τσακίρης κέρδισε και τις 2 μάχες, με την 2η ειδικά να είναι πολύ σκληρή. Έθεσε στη "σέντρα" όσοι δυσφήμησαν το νησί με τις κινήσεις τους και πήρε μια άτυπη νίκη.



Βέβαια θα μου πείτε, εαν δεν γίνονταν τόσος ντόρος θα είχαμε το φόβο και θα προστατεύαμε τόσο καλά τις εγκαταστάσεις; Μήπως οι φωνές βοήθησαν; Δεν το γνωρίζουμε.


Εμάς μας νοιάζει ένα πράγμα και μένουμε σε αυτό, η ομόνοια. Οι αποφάσεις να παίρνονται σε 1 τραπέζι για το καλό του τόπου, όχι μέσω των ΜΜΕ.

Καλό 15αύγουστο σε όλους με περισσότερη αγάπη για τούτο εδώ τον τόπο...

3.721 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page