top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

Αυξήσεις και στις "εσωτερικές" πτήσεις για τη Λέσβο!

Αδιαμφισβήτητα η Λέσβος αναμένει ένα καλοκαίρι απόλυτα "καυτό" με τουρισμό που θα ξεπεράσει και τα νούμερα-ρεκόρ του 2019.

 

Όλοι έχουν ετοιμαστεί και περιμένουν χιλιάδες επισκέπτες, με τη Λέσβο μετά από κόπους να μπαίνει ξανά στον τουριστικό χάρτη, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.


Βέβαια, χρειάζεται και προσοχή καθώς οι επισκέπτες θα πρέπει να λάβουν τις υπηρεσίες μας στο έπακρο, όπως επίσης και την συμπεριφορά μας.


Πάμε να δούμε όμως τι πρόκειται να γίνει φέτος στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, το οποίο αναμένεται να υποδεχθεί τους περισσότερους επιβάτες, τουλάχιστον επί εποχής fraport.

Οι πτήσεις των charter έχουν γίνει γνωστές, με τη Λέσβο να υποδέχεται 26 ή και 27 αεροπλάνα την εβδομάδα!


Πάμε να δούμε όμως τι θα γίνει με τις πτήσεις του εσωτερικού οι οποίες θα φέρουν στη Λέσβο τόσο τον "εσωτερικό" τουρισμό, όσο και όσους θα έρθουν απ΄το εξωτερικό με ανταπόκριση απο την Αθήνα.

Ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα των εταιρειών, βλέπουμε αύξηση στις ημερήσιες πτήσεις που συνδέουν την Αθήνα, με την Aegean να βάζει τέσσερις(!) πτήσεις την ημέρα, αριθμό που είχαμε να δούμε τουλάχιστον μια 15ετία πριν.


Το πρόγραμμα των 4 πτήσεων την ημέρα ξεκινά από 06 Ιουνίου και ολοκλρώνεται τέλος Σεπτέμβρη!

Η μόνη αλλαγή που γίνεται είναι στα μέσα Ιουνίου στην πρωινή πτήση, η οποία απο 08:00 (αναχώρηση από αθήνα) γίνεται 05:55.


Απ' την άλλη και η Sky espress διαφοροποιεί το πρόγραμμα της έχοντας 3 πτήσεις την ημέρα, ενώ 2-3 φορές την εβδομάδα έχει και τα λεγόμενα "τρενάκια¨ που συνδέουν τη Λέσβο και την Αθήνα με τη Λήμνο και τη Χίο.


Αναλυτικά οι πτήσεις της Aegan απο Αθήνα αυτή την καλοκαιρινή περίοδο:



Αναλυτικά οι πτήσεις της Aegan απο Μυτιλήνη αυτή την καλοκαιρινή περίοδο:




ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Η Aegean δεν αυξάνει μόνο τις πτήσεις της από και προς Αθήνα, αλλά και με την Θεσσαλονίκη.

Από αρχές Ιουνίου μέχρι και τέλη Σεπτέμβρη, υπάρχει μόνιμα κάθε μέρα πτήση για Θεσσαλονίκη στις 19:15 το απόγευμα, ενώ σε άλλες τουριστικές περιόδους ήταν 4 με 5 πτήσεις την εβδομάδα.



156 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page