top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

Θεαματική έναρξη το Λεσβιακό Καλοκαίρι στο λιμάνι Μυτιλήνης

Με το μεγαλύτερο Συρτάκι στο Αιγαίο υπό τους ήχους της «ιπτάμενης» πιανίστριας Έλενας Ξυδιά στο λιμάνι της Μυτιλήνης, θα ανοίξει φέτος η αυλαία για το Λεσβιακό Καλοκαίρι 2023. Ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε όλες της δημοτικές ενότητες Μυτιλήνης.,

Με την εναρκτήρια εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου 1η Ιουλίου στις 20:30 , στο λιμάνι της Μυτιλήνης, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο, η αντιδημαρχία πολιτισμού θέλει να προβάλει το λεσβιακό καλοκαίρι .


Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης «θα λάβουν μέρος τα ιστιοφόρα της πόλης μας και πλήθος χορευτών του χορευτικού του Δήμου Μυτιλήνης με τον Κώστα Αγκοπιάν, ώστε με τους ρυθμούς της διάσημης πιανίστριας να πραγματοποιηθεί Το Μεγαλύτερο Συρτάκι στο Αιγαίο. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα παράλληλα με το OUZO FEST στην αυλή του Δημοτικού Θεάτρου».


Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 στο Κάστρο Μυτιλήνης και ώρα 21:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πανελλαδικά διαδραστική συναυλία με πιάνο της Έλενας Ξυδιά.

Η είσοδος στη συναυλία της Κυριακής θα είναι ελεύθερη για το κοινό ,αλλά με προσκλήσεις που μπορούν να προμηθευτούν από το Δημοτικό Θέατρο.

618 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page