Θλίψη | Έφυγε η Μυρσίνη Ουζουνέλλη από τη Ροζ Δύναμη!
top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

Θλίψη | Έφυγε η Μυρσίνη Ουζουνέλλη από τη Ροζ Δύναμη!

Θλίψη έχει προκαλέσει από νωρίς το πρωί, η είδηση για την απώλεια της Μυρσίνης Ουζουνέλλη.

 

Αλλο ένα μέλος της έχασε η ομάδα που αποτελεί παράδειγμα δύναμης της κοινωνίας μας, η "Ροζ Δύναμη" την Μυρσίνη Ουζουνέλλη.


Η μητέρα 2 υπέροχων παιδιών η οποία αποτελούσε παράδειγμα δύναμης, με το άσβεστο χαμόγελο και την γαλήνη στο πρόσωπο της, δεν κατάφερε να κερδίσει την άνιση αυτή "μάχη" με τον καρκίνο.

Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη, καθώς έφυγε ένας τόσο νέος άνθρωπος από τη ζωή που τόσο αγαπούσε.


Η φίλη της Ειρήνης Μακρή την αποχαιρετά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook...


"Μοναδική μου..Σήμερα θρηνούμε τον πιο υπέροχο άνθρωπο ..Τη πιο όμορφη ,αγνή , ψυχή…Τίποτε και κανείς δε μπόρεσε ποτε να μολύνει και να τσαλακώσει την καθαρη γεμάτη καλοσύνη ψυχή σου..

Θα είμαι ευγνώμων όσο ζω που σε γνώρισα και πορευτήκαμε κάποια χρόνια μαζί μέσα σε μια ισχυρή Φιλια που άγγιζε την οικογένεια .Άλλωστε όπως μου έλεγες κάθε φορά σε κάθε πρόβλημα ‘Μη ξαναπείς ότι είσαι εδώ πέρα μόνη, η ζωή σου χαρισε μια μεγαλύτερη αδελφή και θα είμαι πάντα εδω’. Και θα είσαι πάντα αγγελε μου..Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα,καθισμένη στην έδρα σου κάνοντας αυτό που τόσο αγαπούσες να χαμογελάς και να πλημμυρίζουν αυτά τα υπέροχα ματια απο χαρά…Σε ευχαριστώ για το σύντομο μα πολύτιμο πέρασμα σου απο τη ζωή μου..Ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα το έχεις πάντα μαζί σου όπου κι αν είσαι..Η Παναγία μας να αναπαύσει τη ψυχούλα σου..

Αντίο πολυαγαπημένη μου μέχρι να ανταμώσουμε ξανά.."

6.374 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page