Πάει για την πρώτη κούπα της η Καλλονή!
top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

Πάει για την πρώτη κούπα της η Καλλονή!

Για τον αγώνα της χρονιάς της πάει η Κσλλονή Stani Dairy, η οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή(28/04) τον Αστέρα Νίκης, για την ανάδειξη του πρωταθλητή Β'τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Λέσβου για τη σεζόν 2023-2024.


 

Η ομάδα του ταλαντούχου και ανερχόμενου προπονητή, Σταύρου Μόλβαλη, κατάφερε να τερματίσει στη πρώτη θέση του Βορείου ομίλου, έχοντας καθολική κυριαρχία στο πρωτάθλημα, με 15 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο.

Η Καλλονή Stani Dairy θα αντιμετωπίσει στον τελικό, τον πρωτοπόρο του Νοτίου ομίλου, Αστέρα Νίκης, στις 17:00 στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, για την ανάδειξη του πρωταθλητή.


Στην πορεία της αυτή, η ομάδα της Καλλονής Stani Dairy είχε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (20 γκολ), την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (72 γκολ, 2 λιγότερα απο τον Καραβαγγέλη), ενώ είχε τους Μάκη Σαμπάνη και Παναγιώτη Πλουμή στην πρώτη τριάδα του πίνακα των σκόρερ.

Μάλιστα, μια στροφή πριν το φινάλε έκανε την πρώτη της ήττα, η οποία της στέρησε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα αήττητη, αλλά παρ'όλα αυτά ήταν η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα.


Ελπίδα όλων στις τάξεις της ομάδας, η Καλλονή Stani Daiy να στεφθεί πρωταθλήτρια στην πρώτη της συμμετοχή υπό τη νέα ονομασία (Άλλαξε το όνομα της Προοδευτικής Σκάλας Καλλονής) και να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της Καλλονής, της Σκάλας και των Δαφίων στον τελικό, για να πάρει ώθηση για τη νέα προσπάθεια στην Α'τοπική!

388 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page