Ρεζίλι στη Λέσβο | Κλιμάκιο της εθνικής ομάδας γυναικών ήρθε και...δεν παρουσιάστηκαν παίκτριες!
Κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας Γυναικών βρίσκεται στη Μυτιλήνη για προεπιλογή αθλητριών και από τη Λέσβο παρουσιάστηκαν μόλις 5 αθλήτριες), όταν από Χίο και Σάμο ταξίδεψαν συνολικά 10. Η ανάρτηση του προέδρτου της ΕΠΣΛ, Τέλλη Βερρή προκάλεσε ερωτηματικά μιας και στη Λέσβο τα τελευταία χρόνια υπάρχει αύξηση στο τομέα αυτό του αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του...
"Απογοήτευση...
Κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας Γυναικών βρίσκεται στη Μυτιλήνη για προεπιλογή αθλητριών και από τη Λέσβο παρουσιάστηκαν μόλις 5 αθλήτριες(!!!), όταν από Χίο και Σάμο ταξίδεψαν συνολικά 10.
Η εικόνα αυτή εκθέτει πρωτίστως τα σωματεία που διαθέτουν αθλήτριες και δεν φρόντισαν να τις στείλουν. Είναι αδιανόητο να έρχεται η Εθνική στην πόρτα μας και εμείς οι ίδιοι να στερούμε από τα κορίτσια μια τέτοια ευκαιρία!!"










Σχόλια