Χρυσό βραβείο ποιότητας το Aegean Gold του Πρωτούλη!
top of page
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
REBRAND ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
REPANIS TOURS

Χρυσό βραβείο ποιότητας το Aegean Gold του Πρωτούλη!

Οι διακρίσεις για το νησί μας στον τομέα της γαστρονομίας δεν έχουν τέλος, και το μέλλον προμηνύεται αρκετά ελπιδοφόρο με τις επιχειρήσεις που πασχίζουν για την ποιότητα που θα προσφέρουν στους πελάτες τους.


Άλλη μια διάκριση ήρθε στο ήδη πολυβραβευμένο λάδι της οικογένειας Πρωτούλη.
Το Protoulis Olive Oil απέσπασε για ακόμη μια φορά, ΧΡΥΣΟ βραβείο ποιότητας στον διαγωνισμό "Aegean Olive Oil Xompetition 2024".

Το γεγονός ότι διανύσαμε και μια πολύ δύσκολη περίοδο φέτος με το ελαιόλαδο, δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο συγκεκριμένο βραβείο!


Αναλυτικά:


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σε μια από τις δυσκολότερες χρονιές της τελευταίας εικοσαετίας για τον κλάδο του ελαιολάδου, η εταιρεία μας κατάφερε να διακριθεί για την ποιότητα των προϊόντων της.

Πιο συγκεκριμένα, το ελαιόλαδο Aegean Gold PGI Lesvos απέσπασε Χρυσό βραβείο ποιότητας στον πλέον έγκριτο διαγωνισμό ποιότητας “NEW YORK OLIVE OIL COMPETITION 2024”.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ευρύτερος κλάδος σε επίπεδο παραγωγής, είναι γνωστές σε όλους, ωστόσο με προσήλωση και ιδιαίτερη έμφαση στη ποιότητα επιτύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στόχος από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της εταιρείας μας, παραμένει η ανάδειξη της μοναδικότητας της ποικιλίας Κολοβής, η προβολή και η προώθηση του Λέσβιου ελαιολάδου ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου.

Η οικογένεια Πρωτούλη αφιερώνει το βραβείο αυτό στους συνεργαζόμενους ελαιοπαραγωγούς της και τους ευχαριστεί για τις σπουδαίες προσπάθειες που όλοι μαζί καταβάλουν για τη σταθερά εξαιρετική ποιότητα του κορυφαίου Λέσβιου ελαιολάδου.


33 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΤΟΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΕΚΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΑΖΙ - ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
bottom of page